İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana 166 gazeteci katletti

Siyonist katil İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda bir Filistinli gazeteci daha hayatını kaybetti.
Gazze’deki hükümetin medya ofisi, İsrail’in saldırılarını başlattığı 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’nde öldürülen gazetecilere ilişkin yazılı açıklama yaptı.
Açıklamaya göre, İsrail’in düzenlediği saldırılarda, çeşitli medya kuruluşlarında muhabir ve foto muhabirliği yapan Muhammed Ebu Saade isimli gazeteci hayatını kaybetti.

Ebu Saade’nin ölümüne ilişkin detaylı bilgi verilmeyen açıklamada, 7 Ekim 2023’ten bu yana İsrail ordusunun saldırıları altındaki Gazze Şeridi’nde öldürülen gazetecilerin sayısının 166’ya yükseldiği aktarıldı.

Emperyalizm ortadoğu’da kana doymuyor. Kandan beslenen emperyalizmin ileri karakolu İsrail 7 Ekim’den beri Filistin topraklarında özellikle çocuk ve kadınları, hastaneleri ve okulları hedef alıyor. Özel olarak halkın toplu yaşadığı bölgeleri hedef alan İsrail sürekli olarak katlediyor, katlediyor, katlediyor.

İsrail 7 Ekim’den Bu Yana 166 Gazeteciyi Katletti

Kendi kontrollerinde olmayan bir ülke sınırları içinde bir gazetecinin başına en ufak bir olumsuzluk geldiğinde basın özgürlüğünden dem vuran emperyalizm İsrail’in katliamları karşısında çıtını çıkartmıyor. Tabii ki çıkartması da mümkün değil çünkü katleden emperyalizmin kendisi.
Filistin halkını teslim almak için hiç bir ölçü bilmeksizin sürdürülen katliam saldırılarına rağmen ne İsrail ne emperyalizm istediği sonucu elde edemiyor. Filistin halkı tüm örgütleriyle direnmeye devam ediyor…

Sosyal ağlarda paylaşın