Boğaziçi protestosunda çatılarda keskin nişancı katiller

Boğaziçi üniversitesinin karşısına keskin nişancılar yerleştirildi.

Boğaziçi öğrencilerinin sosyal medyada oluşturdukları “Boğaziçi Direnişi” adlı hesaptan paylaşılan bir videoda polisin protesto öncesinde çatılara keskin nişancılar yerleştirdiği görüldü. Videoyla paylaşılan mesajda “Güney Kapı’nın karşısındaki binaların çatısında keskin nişancılar bekliyor!” denildi.

AKP faşizminin korkusu kontrolünü yitirmesine sebep oldu. İrili ufaklı, az kişiyle çok kişiyle yapılan eylemlerden, direnişlerden korkusu öylesine büyük ki adeta her biri AKP’nin kabusu olmaya yetiyor.

Her eylem, her direniş AKP şefi Erdoğan’a Gezi kabusu gösteriyor.

Haklı taleplerle ve en barışçıl yöntemlerle yapılan bir öğrenci direnişine karşı çatılara keskin nişancı kimilerine göre abartılı gelebilir. Ancak AKP için hiç bir abartı yoktur. Üç ağaç ile başlayan Gezi direnişi AKP için sonun başlangıcı olmuştu. Onurlu Haziran ayaklanmasını yaratan AKP zulmüydü. Bugün Haziran ayaklanmasını yaratan zulüm kat kat artmış durumda ve AKP’ye göre Boğaziçi eylemi de ayaklanma tehlikesi barındırıyor.

Resim

O yüzden halka karşı her türlü katliamı gerçekleştirebilecek eli kanlı keskin nişancıları okulun karşısındaki binaların çatılarına yerleştiriyor Soysuzlar iktidarı. Keskin nişancıların düşman askerine karşı kullanıldığı asla görülmez ülkemizde. Sadece sadece halka karşı kullanılır. 1 mayıs 77’de çatılara yerleştirilmişlerdi katliam öncesi. 2016’da Sur’da gördün en vahşi hallerini. Çatılardan çocuk, genç, yaşlı, kadın erkek demeden çatılardan insan katlediyorlardı. O kadar katil o kadar alçaklardı ki katlettikleri Taybet ananın cenazesinin alınmaması için cenazeye yaklaşanlara dahi öldürmek için ateş açıyorlardı. Bu yüzden 1 hafta cenaze yerde kalmıştı.

Bugün yine keskin nişancı katillerine ihtiyaç uyuyor AKP faşizmi.

Bu denli silahlanmış, bu denli gözü dönmüş katillerden oluşan asker polisi elinde bulunduran AKP faşizminin büyük korkusu; karşısındaki halkın kendisini katledenlerin karşısına hep böyle silahsız çıkmayacağı gerçeği. AKP faşizmi katildir. Halkı gözünü kırpmadan katledebileceğini defalarca göstermiştir. Ve bu halk kendini katledene gerektiği şekilde cevabını verecektir…

Sosyal ağlarda paylaşın