17 yaşındaki kanser hastası devrimci Gökçe Gürler Hayatını kaybetti.

Türkiye(GHA)
Uzun zamandır Crohn hastalığı ile mücadele eden 17 yaşındaki devrimci Gökçe Gürler, bürokratik engeller ile tedavisi engellenerek katledildi. Ülkemizde sağlık sisteminin çürüdüğünü, tedavisi mümkün bir hastalıktan 17 yaşında bir gencin hayata gözlerini yummasından tekrar görmek mümkün…

TAYAD’dan Gürler Ailesine ve Sevenlerine Başsağlığı

TAYAD’lı Aileler, Uzun Süredir Crohn Hastalığıyla Mücadele Eden Gökçe Gürler’in Vefatıyla Derin Üzüntü Yaşıyor

TAYAD (Tutuklu ve Hükümlü Aileleri ile Yardımlaşma Derneği), uzun zamandır Crohn hastalığı ile mücadele eden 17 yaşındaki Gökçe Gürler’in 27 Mart’ta vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, “Gürler ailemize, sevenlerine ve büyük ailemize başsağlığı diliyoruz…” ifadelerine yer verildi.

Sevgili Gökçemiz, Yıldızlar Yoldaşın Olsun, Uğurlar Olsun

Ankara Direnişler Meclisinden yapılan açıklamada, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde uzun süredir tedavi gören Gökçe Gürler, 27 Mart Çarşamba günü hayatını kaybetti. İlk ‘GÖKÇE’lerimizden biri olan Gökçe Gürler, Ordu’nun Fatsa ilçesinde sonsuzluğa uğurlandı.denildi.

Ankara Direnişler Meclisi açıklamasında, ‘Uzun bir süredir tedavi için mücadele eden Gökçe, sağlık sisteminin çürüdüğü bir ülkede çözülebilecek bir hastalığın, bürokratik engeller yüzünden tedavisinin yapılmadığına dikkat çekti. Tedaviye geç başlanması sonucunda hastalık tedavi edilemez hale geldi ve yaklaşık 40 gün hastanede kaldı. Yoğun bakım ünitesindeki yaşam mücadelesi sona erdi. Başta annesi ve babası olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Sevgili Gökçemiz, yıldızlar yoldaşın olsun, uğurlar olsun. Seni seviyoruz’ ifadeleri kullanıldı.
GHA

Sosyal ağlarda paylaşın