Siyonist İsrail’den Bir Terör Saldırısı Daha; 9 kişi hayatını kaybetti, 300 kişi yaralandı.

Ortadoğu(GHA)

Siyonist İsrail, dün çağrı cihazlarını patlatarak bir terör saldırısı gerçekleştirmişti. Halkın kalabalık şekilde bulunduğu bölgelerde yaşanan küçük ölçekli patlamalar 12 kişinin ölümüne 3000 kişinin yaralanmasına sebep olmuştu. Siyonist İsrail’in gerçekleştirdiği terör eyleminde Hizbullah hedeflenmişti ancak 3000 ile 5000 arasında yaralı olduğu dile getirildi. Hizbullah’ın konuyla ilgili açıklaması bekleniyor.

Çarşamba öğleden sonra ise Lübnan’da yeni patlamalar meydana geldi. Burjuva medya kuruluşları saldırının Hizbullah’ın kullandığı el telsizlerine yapıldığını servis etse de konuyla ilgili uzmanlar bunun henüz netleşmediğini dile getiriyor. Yapılan saldırıda yine yüzlerce kişi yaralandı 9 kişi hayatını kaybetti.

Patlamaların hem Beyrut’ta hem de birçok banliyöde duyulduğu belirtiliyor.

Siyonist katliamcı İsrail’in gerçekleştirdiği terör eylemi, yapılan bu saldırılar ABD emperyalizminin tetikçisi, katil İsrail’in katliamlarına ara vermeyeceğini gösteriyor. Bu katliamların son bulması için tek çarenin bölge halklarının İsrail’e karşı savaşması olduğu gerçeği tüm yakıcılığıyla kendini gösteriyor.
GHA

Sosyal ağlarda paylaşın