İsrail kana doymuyor: Refah’ta çadırlara sığınan Filistinlilere yapılan saldırıda en az 21 ölü

İki gün önce gerçekleştirdiği katliama bir yenisini daha ekledi siyonist İsrail. Katil Netanyahu, İsrail ordusunun Refah’ta çadırları bombalayarak yaptığı katliama ‘trajik terslik’ demişti.

“TERSLİK” DEDİ AMA KATLİAM ÖYLE DEMİYOR

Siyonist katil Netanyahu yapılan katliama güya “terslik” yani yanlışlık olduğunu söylemesinin ardından bir gün geçmeden katliamın benzerini yapıyor. Katil Netanyahu bu katliamla dünyaya kesinlikle terslik söz konusu olmadığı mesajını veriyor. Ve diyor ki: BEN İSTEDİĞİM GİBİ KATLİAM YAPARIM.

Siyonist katliamcı İsrail devletinin arkasında ABD var. ABD ve tüm emperyalistler Netanyahu’nun arkasındadır. ABD ile diğer emperyalistler arasındaki tek fark ABD emperyalizmi gibi açıktan savunamıyor olmalarıdır.
Üstelik İsrail, Uluslararası Adalet Divanı’nın (UAD) aldığı tedbir kararına rağmen Refah’ta saldırılarını sürdürüyor. Yani tüm uluslararası hukuku ayaklar altına alarak… İsrail savaş suçu tanımına tartışmasız uygun bir şekilde katliam yapmaya devam ediyor…

SON 48 SAATTE ÇADIRLARDA KALAN 72 FİLİSTİNLİ ÖLDÜRÜLDÜ
İsrail saldırıları hakkında Gazze’deki hükümetten yapılan açıklamada, “İşgalci İsrail ordusu 48 saatte Refah’ın batısında ‘güvenli olduğunu’ iddia ettiği bölgelerde yerinden edilmiş kişilerin çadırlarını hedef alarak göçe zorlanmış 72 Filistinliyi öldürdü” denildi.

Sosyal ağlarda paylaşın