Grup Yorum Emekçilerinin Süresiz Açlık Grevi Zaferle Sonuçlandı! TÜM DİRENENLERİN ZAFERLERİ KUTLU OLSUN!

Grup Yorum Emekçileri Rezzan Şengül Ve Vedat Doğan’ın Kuyu Tipi Hapishanelerden Sevk Talebi İle başlattıkları Süresiz Açlık Grevi, 27 Eylül’de zaferle sonuçlandı.
Grup Yorum emekçisi Rezzan ŞENGÜL Süresiz Açlık Grevinin 182 gününde tahliye edilirken, Vedat DOĞAN da Süresiz Açlık Grevi direnişinin 177. gününde Kırıkkale F Tipi Hapishanesi’ne arkadaşlarının yanına sevk edildi.
Rezzan Şengül’ün tahliyesi ve Vedat Doğan’ın da talebi doğrultusunda arkadaşlarının yanına sevk edilmesi üzerine, Grup Yorum emekçisi iki halk sanatçısı, kuyu tipi hapishanelere karşı başlattıkları direnişi, zaferle sonuçlandırdılar.

Rezzan Şengül ve Vedat Doğan, direniş içinde de bir çok baskıya, işkencelere maruz kaldılar. Gün gün eridiler. 40 kiloya kadar düştüler. Ama direnişe devam ettiler.

Vedat Doğan’ın “Kuyu ipi” dışındaki bir hapishaneye sevk talebinin kabul edilmesiyle, şu ana kadar 10’a yakın özgür tutsak, direnişleriyle Kuyu tiplerinden çıkmayı başarmış oldular.
Faşizmin gücü mutlak değildir. Kuyu tiplerine karşı direnişin aldığı sonuçlar, bunu bir kez daha herkese gösterdi.
Zulüm, baskı, yasaklar karşısında, kuyu tipleri karşısında, bizi boğmak istedikleri karanlıklar karşısında, direnişten başka çıkış yok!
Ve direniş, zafer için tek şanstır.

Grup Yorum emekçilerinin ve tüm direnenlerin zaferleri kutlu olsun!

Sosyal ağlarda paylaşın