Faşist Erdoğan’dan İşsiz Milyonlara : “Nankör bunlar nankör”

AKP şefi Erdoğan, Gaziantep’te Erdem Soft Tekstil Fabrikası’nda işçilere konuştu. Ülkede her gün artmakta olan işsizler ordusunu kastederek “iş beğenmiyorlar” söylemini tekrarladı. “Ne diyor birileri ‘iş yok’… Nankör nankör bunlar. Yan gelip yatarak para kazanmak istiyorlar. (patronu kastederek) Ercan ben ‘Eleman arıyorum’ bulamıyorum diyor. Eskişehir’de de aynı şeyi söylediler. İş arayana, aş arayana ekmek var. Ama yan gelip yatarak parayı istersen kusura bakma o yok.”

Her fırsatta halka olan düşmanlığını kusan, sanki tüm ülkenin sahibiymiş gibi, olanca küstahlığı ve utanmazlığıyla halkı aşağılayan Erdoğan yine aynı şeyi yaptı.

Yan gelip yattığını iddia ettiği işsiz sayısı kendisine bağlı TUİK rakamlarına göre dahi 15 yaş üstündü 3 milyon 842 bin işsiz var,  ki TUİK’in rakamları ülkemizi güllük gülistanlık göstermek için asla gerçeği yansıtmaz. Bağımsız kuruluşların yansıttığı sayı TUİK’in ifade ettiğinin 3-4 kat fazlası. Fakat 3 milyon 842 bin sayısı bile dünyada bir çok ülkenin toplam nüfusundan fazla ve faşist Erdoğan’a göre bu milyonlar keyfinden çalışmıyor, yan gelip yatıyor.

Halkın gırtlağından çalıp çırparak, milyonları aç yoksul bırakarak milyarlarla ifade edilen servete sahip Erdoğan’ın yine kendi ailesini ve çevresini milyarder ettiği biliniyor. Aynı Erdoğan’ın milyonlarca işsize NANKÖR demesine verilecek cevabı o milyonlara bırakıyoruz.

Sosyal ağlarda paylaşın