Beyrut’ta Şehit Düşen 3 FHKC Üyesine Selam Olsun

Ortadoğu(GHA)
Siyonist İsrail’in Beyrut’a düzenlediği saldırılarda katledilen üç Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) üyesi için Anti-Emperyalist Cephe bir taziye mesajı yayınladı. İsrail’in Beyrut’a yaptığı saldırılar sonucunda, FHKC komutanları Muhammed Abdul Al, Emad Aoda ve Abdurrahman Abdullah’ın şehit olması üzerine Anti-Emperyalist Cephe başsağlığı dileklerini iletti. AEC’nin yayınladığı mesaj şöyle:

Beyrut’ta Şehit Olan Filistin Halk Kurtuluş Cephesi Üyelerine Başsağlığı Diliyoruz.

Anti-Emperyalist Cephe olarak, Beyrut’ta siyonistler tarafından katledilen 3 şehit FHKC lideri, Politbüro üyesi Nidal Abdel Aal, Emad Odeh, Genel Merkez Komitesi üyesi ve askeri birlik üyesi Abdulrahman Abdel Aal için FHKC’li yoldaşlara, tüm Filistin halkına ve direniş örgütlerine taziyelerimizi sunuyoruz. FHKC’li yoldaşlar, binlerce Filistinli, Lübnan halkı ve tüm Direniş Güçlerinden özgürlük savaşçıları ile birlikte şehit düştüler.

Siyonist katil, ABD emperyalizminin jandarması İsrail, Filistin, Lübnan, Yemen direnişi ve Direniş Ekseni’nin tüm ülkelerine bombardıman ve katliamlarla saldırıyor. Ama tarihten çok iyi biliyoruz ki, halkın direnişini asla bitiremezler. Filistin halkı özgürlük ve adalet için savaşıyor.

Siyonistler ve emperyalistler 76 yıldır Filistin halkına işgal, katliam ve bombardımanlarla saldırıyorlar ama Filistin direnişini asla yenemiyorlar. Çünkü halkın direnişi katliamlarla durdurulamaz. Her Filistinli direniş savaşçısı bir komutandır. 7 Ekim kahramanı “El Aksa Tufanı” operasyonu, tüm dünya halklarına emperyalizm ve siyonizmin “kağıttan kaplanlar” olduğunu ve direniş güçleri tarafından mağlup edilebileceğini hatırlatacaktır. Her zaman olduğu gibi bugün de direniş yeni komutanlar çıkaracaktır. Şehitlerin yolunda mücadele devam edecek.

Yaşasın Filistin Direnişi!

Tüm dünya halklarını ABD-AB-NATO emperyalizmine ve siyonizme karşı birleşmeye, savaşmaya ve kazanmaya çağırıyoruz.

Nehirden Denize Filistin Özgür Olacak.

4 Ekim 2024

Anti-Emperyalist Cephe
GHA

Sosyal ağlarda paylaşın