BEN AHMET ÇİÇEK… Adım Terör Listesi’nde… Başıma 500 Bin TL Ödül Konuldu..

AKP faşizmi, kırmızı, mavi, yeşil, turuncu, gri “terör listeleri”ne hergün onlarca insanın ismini ekliyor. İsmi listeye eklenenlerden biri de Avusturya’da yaşayan Ahmet Çiçek. Ahmet Çiçek, bir mektup yazarak, listelerdeki hukuksuzluğa, gayri-meşruluğa dikkat çekiyor. Aşağıda bu mektubun tam metnini yayınlıyoruz.

***

Emeği, Alınteri, Onuru ile Yaşayan Halkıma Ben Ahmet Çiçek. Devrimciyim, Marksist-Leninistim.

Faşizm başıma Ödül koyarak beni ve ailemi terörize etmek istiyor.

Devrimcilik dünyanın en onurlu, namuslu, şerefli sorumluluğudur. Ben de bu sorumluluk ile halkım için mücadele ediyorum.

Tek Suçum ise Halkımızı Yoksulluğa ve Adaletsizliğe maruz bırakan Emperyalizm ve Faşizme karşı Temel Haklar ve Mücadelesini vermektir.

Emperyalist sistemde Düşünce Özgürlüğü Yok; bu nedenle terör listeleri ile bizi terörize ederek halk ile olan güçlü bağlarımızı koparmaya çalışmaktalar.

Ama bu çabaları boşadır.

Devrimci olarak halka zarar verecek tek bir şey yapmamışımdır. KANITLASINLAR!

Devrimci olarak Demokratik haklarımı kullanarak mücadele ettim.

20 YILDIR DEVRİMCİLİK YAPIYORUM VE BUNDAN GURUR VE ONUR DUYUYORUM. HERKESİ DE MÜCADELE ETMEYE ÇAĞIRIYORUM. ONURUNUZ, NAMUSUNUZ İÇİN MÜCADELE ETMEKTEN BAŞKA BİR YOL YOKTUR.

Emperyalizm ve Faşizm dünya halklarına karşı katliamları, sömürüleri, talanını gizlemek için HALK çocuklarını terörize ediyor.

Ben Anadolu Topraklarında doğdum, Erzincan’ın küçücük bir mezrasında büyüdüm.

Anadolu halklarının nasıl sömürüldüğünü iliğime kadar hissediyorum.

Yaramız henüz taze, Erzincan İliç madeninde katledilen 9 emekçinin toprak altında kalan bedenlerini unutmadık.

Siyanür ile Anadolu Topraklarını zehirleyen emperyalizm ve işbirlikçileri suç işlerken kimse yargılanmıyor, hiçbiri hakkında arama kararı çıkmıyor.

Soma’da 301 Madenci katledilirken nerede ADALET?

Amasra’da katledilen 42 Madenci için nerede ADALET?

ÜLKEMİZDE FAŞİZM 368 bin maden yatağı için emperyalist şirketlere ruhsat vererek ülkemizi talan ve sömürüye açarken nerede ADALET?

Avrupa’da en pis işlerde bizler çalışıyoruz. Her gün Anadolu Halklarına karşı Irkçı saldırılar artmakta. Alman emperyalistlerin desteği ile NSU çetelerinin katlettiği esnafları hepimiz gördük; nerede ADALET?

Her gün Almanya’da, başka ülkelerde Polisin ve Devletin içinde Neo Nazi örgütlenmeleri çıkıyor, her gün Anadolu Halklarına karşı yeni katliam planları gün yüzüne çıkıyor, nerede ADALET?

Anadolu halklarını bir araya getiren konserleri düzenleyenlere, halk kültürlerini yaşatmak için yaz kampı yapanlara yıllarca tecrit ve hapis cezası uygulanırken, Franco Albrecht gibi katliamları örgütleyen ve silahlar ile yakalananlar serbest gezmekte; nerede ADALET?

Adaletsizlikleri saymakla bitirmek mümkün değil, ama ben devrimci olarak bu adaletsizliklerin nasıl biteceğini söylediğim için Terör Listelerine konuldum.

ADALETSİZLİKLERİN SON BULMASININ, EMPERYALİZM VE FAŞİZME KARŞI MÜCADELE ETMEKTEN GEÇTİĞİNİ SÖYLEDİĞİM İÇİN SUÇLU İLAN EDİLİYORUM!

Bundan sonra benim ve ailemin başına gelebilecek her şeyden başta AKP faşizmi ve faşizmle işbirliği yapan Avrupa emperyalist devletleri sorumludur.

BU NEDENLE aile olarak Suç duyurusunda bulunuyoruz.

Biliyoruz, Adalet Faşizmin mahkemelerinde olmayacak ama Halkımıza anlatmak istediğimiz tam da Adalet Halkların örgütlü mücadelesindedir gerçeğidir.

Halkımız evlatlarınıza sahip çıkın! Sizin için mücadele eden, canını ortaya koyan devrimcilerin örgütlediği demokratik kurum ve kuruluşlarda birleşelim!

Tarih asla şaşmaz ve kanıtlamıştır; Dünya halkları hep zafer kazanmıştır. Emperyalizme karşı BİZİM DE ANADOLU TOPRAKLARINDA ZAFERİ KAZANACAĞIMIZ GÜNLER GELECEK.

VİETNAM HALKLARI, GÜNEY AMERİKA HALKLARI, SOVYET HALKLARI VE DÜNYANIN ÜÇTE BİRİNİ EMPERYALİST SÖMÜRÜDEN KURTARAN SOSYALİSTLERİZ BİZ.

BENİ İNSAN YAPAN BÜYÜK AİLEMİN PARÇASI VE KENDİSİ OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM.

ANADOLU TOPRAKLARI BİNLERCE KAHRAMANINI TOPRAĞA VERDİ; ONLARA ÖZGÜR VATAN SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ.

İMAM HÜSEYİNLERİN, BEDRETTİNLERİN, KÖROĞLULARIN, DADALOĞLULARIN, PİR SULTANLARIN, MAHİRLERİN SOYUNDAN GELİYORUZ.

NE FERMANLARINIZ, NE KATLİAMLARINIZ MÜCADELEMİZİ DURDURAMAZ.

DEVRİMCİLİK YAPMAK SUÇ DEĞİLDİR ONURDUR! KAHROLSUN FAŞİZM YAŞASIN MÜCADELEMİZ!

AHMET ÇİÇEK

Sosyal ağlarda paylaşın