AKP’li vekilin aracında 20 KG sentetik uyuşturucu bulundu.

Türkiye(GHA)

Ülkemiz 22 yıldır faşist AKP iktidarı tarafından baskı ve zulümle yönetiliyor. Soyguncu halk düşmanı politikaları sonucunda halkımız yoksulluk ve ekonomik sıkıntılarla boğuşuyor. AKP iktidarı milletvekilleri, üyeleri ve yandaşları ile en büyük mafyaya dönüşmüş durumdadır. AKP devletin gücünü ve olanaklarını kullanarak mafyanın ve çetelerin önünü açıp ülkemizdeki en büyük uyuşturucu ağını oluşturdu.

Son yıllarda eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte kurulan çeteler ve mafya ile kurulan ilişkilerden doğan uyuşturucu skandalları, AKP içinde sürekli gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Daha önce AKP üyelerinin uyuşturucu kullandığı belgelerle ortaya konmuştu. Özellikle Kolombiya’dan uyuşturucu sevkiyatına 20 yıldır ülkemiz üzerinden sürdürülmesine engel olmayan AKP iktidarı bu trafiğin başında duruyor. Son yıllarda yaptığı küçük operasyonlarla halkı kandırmaya çalışıyor ama bu operasyonların kat be kat büyüğünün AKP iktidarının denetiminde yapıldığını ispatlayan bir çok olay patladı ve bilgiler ortaya saçıldı.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, “Bir soruşturmada oğlumun adının geçtiğini öğrendim. Sürecin partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için…” diyerek partisinden istifa etti. Ancak, aslında bu nedenden dolayı istifa etmediği, oğlu T.Z.’nin 20 kg sentetik uyuşturucuyla babasının adına kayıtlı araçta yakalandığı ve tutuklandığı ortaya çıktı. Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü uyuşturucu ticareti soruşturması kapsamında Zenbilci’nin oğlu T.Z., gözaltına alındı. T.Z.’nin kullandığı araçta yapılan aramada 20 kilogram “skunk” uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheli aracın, Ahmet Zenbilci adına kayıtlı olduğu belirlendi. T.Z.’nin “uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan tutuklandığı öğrenildi. İktidarın gücüyle kısa sürede serbest kalacağına da kimsenin şüphesi yoktur.

AKP iktidarı, ülkemizi bir mafya cennetine dönüştürerek, başta Hollanda, İsveç ve Yugoslavya gibi ülkelerde bulunan büyük uyuşturucu baronlarını ülkemize getirdi. Çoğu Türk vatandaşlığı alan bu baronlar, Türkiye’de hükümetin göz yummasıyla hem Türkiye hem de Avrupa pazarına tonlarca uyuşturucu sattı. Çeteleri kollayıp himaye eden eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu (namı diğer Soysuz Süleyman), birlikte fotoğraf çektirdiği çeteler daha da güçlenerek, hem ülkemizi ve hem dünyayı zehirledikleri gibi halkımız üzerinde de terör estiriyor.

GHA

Sosyal ağlarda paylaşın