Faşist katilden muhalefete tehdit

AKP faşizminin ortağı ülkemiz faşizminin kadim sivil kanadı MHP’nin katil yüzlerinden Semih Yalçın 22 Ağustos yaptığı açıklamayla düzen muhalefetini tehdit etti.
Faşizmin yönetememe krizi derinleştikçe sivil faşizmi kendini daha fazla gösteriyor. DEM Parti’ye hakaretler yağdıran Yalçın, “Açık açık söylemeye cesaret edemediğiniz ve temsilcisi olduğunuz PKK var ya, o da siz de kâmilen itlafı gereken haşere sürülerisiniz” ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz günlerde Ahmet Şık’a mecliste yaptığı konuşma esnasında yapılan saldırıdan sonra yapılan bu açıklamada hedef sadece DEM parti değildi.

CHP’Yİ HEDEF ALDI
“CHP, yılanın bekçiliğine soyunmuştur” diyen Yalçın, “CHP; terörizmi kalıcı kılmaya, DEM Parti’ye hayat vermeye, TİP gibi taşeron örgütleri ayakta tutmaya ant içmiş gibidir. Büyük Türk milliyetçisi Atatürk’ün partisi, terör şebekelerinin yardım, destek ve propaganda merkezi hâline getirilmiştir. İktidara yürümek uğruna Makyavelizm’in en uç örneklerini sergileyen CHP, terörist oluşumları yanında tutmak için her türlü tavizi vermektedir” iddiasında bulundu.

Yalçın, şunları söyledi: “CHP Genel Başkanı Özgür Özel hem şehit cenazesine katılmakta, hem de onları şehit eden teröristleri kıskançlıkla savunmaktadır. Özel, “Bu devleti yıkacağız.” diyen mazbatalı/kravatlı teröristler için Meclisi olağanüstü toplantıya çağırıp sonra da şehit cenazelerinde boy göstermektedir. Bu, sadece riyakârlıkla açıklanamaz; millete hakarettir, şehit aileleriyle alay etmektir. Utanmazlıktır, yüzsüzlük ve pişkinliktir.”

Her türlü insanlık suçunu işlerken faşizmin düzen içi düzen dışı tek bir ses duymaya tahammülü yok. Artık öyle bir hale gelmiş durumda ki korkuyla kontrolünü yitirmiş kudurmuş köpek gibi önüne gelene saldırır vaziyetteler.
Ülkü ocakları şefi Sinan Ateş’in katili olduğu açıkça belirli Semih Yalçın bu gerçeği dile getiren düzen muhalefetine diş gösterirken yine vatan millet hamaseti yapıyor. Klasik şövenizm dilini kullanıyor.

Meclis işleyiş olarak tüm işlevini yitirmiş olmasına rağmen düzenin içinde bulunduğu krizden dolayı tek bir gerçeğin utanma bazar da olsa dile getirilemediği yere dönüştürülmeye çalışılıyor. MHP, AKP uyuşturucu, fuhuş, rüşvet, ihale, mala çökme gibi her türlü gayrı meşru işleri yaparken kimsenin sesinin çıkmasını istemiyor.

Meclis halkın hiç bir sorununu çözemez. Meclis’te halkın sorununu çözeceğini hala iddia edenler bilerek veya bilmeyerek yalan söylüyor.
Halk olarak örgütlenmekten, kendi meclislerimizi kurmaktan başka çaremiz yok. Bu kan emici yağmacı soyundan kurtulmanın tek yolu halk olarak örgütlenip mücadele etmektir…

Sosyal ağlarda paylaşın