Almanya Halk Cephesi: İsrail Gazze’nin Refah Kampında Halkı Diri Diri Yaktı

Dün gece Siyonist İsrail’in Refah’a saldırmasıyla birlikte 35’te fazla masum Filistinli katledildi. Katliamı protesto eden Avrupa Halk Cephesi konuya ilişkin bir açıklama yayınladı:

İsrail 26 Mayıs 2024 günü, Filistin halkın savaşın ortasından kaçarak sığındığı çoğunun çadırlarda yaşadığı kampa 2000 kg bomba atarak, halkı, çocukları diri diri yaktı. İlk belirlemelere göre 50 den fazla insan yaşamını yitirdi. Filistin halkına kan kusturan İsrail çocuklarımızı paramparça etti, beyinlerini akıttı. Bu saldırıya da “ uluslararası hukuka uygun, hassas silahlar kullanarak gerçekleştirdik” dedi. Sizin uluslararası hukukunuz batsın! Bu hukuk çerçevesinde katlediyorsunuz Filistin halkını biliyoruz. Dayandığınız emperyalistlerin hukuku bu, Halk çocuklarının tek parça olmayan bedenlerini topluyor katliam alanında. İşgalci İsrail askerleri yaktıkları kampın önünde hatıra fotoğrafı çektiriyor. Silahsız, savunmasız halka yönelik bu katliamlar aylardır devam ediyor. 40 bini aştı Filistin halkının kayıpları. Çoğu sivil halk olan bu kayıpları tüm uluslararası kamuoyu izliyor. Öyle ya “uluslararası hukuka uygun” bir katliam bu. Hangi katil yaptığı katliama zulüm der ki İsrail de desin! Bunları anlamak zor değildir. Emperyalizm kendi çıkarları için hiçbir katliamdan, zulümden kaçınmaz çünkü. Ancak sorun sadece ezenler, emperyalistler değildir. Bütün yaşamları halkların kanı üzerine kurulmuş emperyalist zorbalar, zamane iblisleri yenemedikleri Filistin halkına insanlığın az rastladığı yöntemlerle saldırarak başarılı olmaya çalışıyor. Filistin halkı onlarca yıldır bu zulmün altında eziyet görürken sesi çıkmayan ağızlarından “insancıl”, “uluslararası hukuk”, ”demokrasi” sözlerini düşürmeyen emperyalistler besliyor bu zulmün sahiplerini. Bu katliamların, dünyanın gözü önünde kıyım, katliam ve yüreklerin dayanamadığı görüntüleri yaratanlar teslim alınamayan bir halka neler yapabileceklerini gösteriyorlar. En ufak bir hak aramayı “terör” ilan edenler bu katliama izliyorlar. İsrail bu saldırılarını kime güvenerek yapıyor? Başta Amerikan emperyalizmi olmak üzere iki yüzlü Avrupa emperyalistlerine. Filistinli çocukların kafalarının parçalandığı, diri diri yakıldığı görüntüleri sansürleyerek katliamın, dehşetin görülmesini engellerken, katliama tek laf etmiyorlar.

Bu tablo siz emperyalistlerin eseridir!

Görüntüleri buzlamayın, saklamayın, katliamı durdurun!

Dünyanın en büyük teröristleri birlik olmuş Filistin halkını bebesine kadar yok etmeye çalışıyor. Bu katliamlar tüm dünya halklarına gözdağıdır. Emperyalizme boyun eğmemenin sonuçlarını halka getireceği zulmü göstermek istiyorlar bir yandan. Bir yandan teslim olmayan bir halkın karşısında çaresizliklerinin ilanıdır bu. Sorun bu kadar büyük bir zulme karşı halklar, devrimciler, demokratlar, ilericiler olarak bizlerin ne tavır koyduğudur.

Bu katliamı bu cüretle yapan İsrail ve onun güvendiği güçlere bizlerde ezilen halklar olarak aynı cüretle cevap vermek zorundayız. En basit savaş kurallarına bile uymayan bu zorbaları durdurabilecek tek güç halkın, halkların gücüdür. Filistin halkına bunları yapanlara sessiz kalmak aynı zulmü kendisinin de uğrayacağını asla unutmamalıdır! Bu nedenle Filistin halkının yanında olmak, bu saldırıları püskürtmek tüm dünya halklarının, tüm ilericilerin, devrimcilerin görevidir. . Filistin halkı haklıdır, işgalci ve katliamcı olan emperyalizm destekli Siyonist İsrail devletidir.

Biz asla unutmayacağız bu görüntüleri ve yaptıklarınızı! Sizde bu gerçeklikten korkun!

Siyonist İsrail, Filistin halkına yönelik katliamlarına son vermeli ve o topraklardan defolup gitmelidir.

  • Teslim olmayan bir halkı hiçbir silah, hiçbir katliam, hiçbir güç yenemez.
  • Tarihte olduğu gibi, yenilen zalimler olacak!
  • Ant olsun, şart olsun ki Filistinli bebelerin kanı yerde kalmayacak!
  • Filistin halkı kendi kanıyla boğacak İsrail Siyonizmini!
  • Filistin halkı yalnız değildir! ALMANYA HALK CEPHESİ
Sosyal ağlarda paylaşın