2 Ekim Çarşamba – GÜNÜN HABERLERİ

Tayad ’lı Ailelerin S-R-Y Kuyu Tipi Hapishanelerin Kapatılması İçin Başlattıkları Ankara Yürüyüşü Tüm Baskı ve Gözaltılara Rağmen Devam Ediyor.
TAYAD ANKARA YÜRÜYÜŞÜNE DEVAM EDİYOR! KARTALDA BAŞLAYAN YÜRÜYÜŞ SALDIRIYA UĞRADI AMA TAYADLI AİLELER TARİHİNDEN ALDIĞI DÜÇLE DEVAM EDİYOR!
TAYAD: “S-R-Y Kuyu Tipi Hapishanelerin kapatılması için sürdürdüğümüz açlık grevi direnişinde zaferler kazanıyor ve yolumuza direnişle devam ediyoruz” Zafer Bizim Olacak Biliyoruz! S-R-Y Kuyu Tipi Hapishaneler Kapatılsın!” açıklaması yaptı.

UYUŞTURUCUNUN YAYGINLAŞMASININ ARKASINDA EMPERYALİZM, KARŞISINDA DEV-GENÇ VAR!

Avrupa’nın birçok ülkesinde uyuşturucunun yasallaşmasına karşı, Avrupa Dev Genç, yeni bir kampanya başlattı.
Almanya’nın birçok bölgesinde uyuşturucuya karşı başlattığı kampanya kapsamında duvar yazılamaları yaptı. Bu yazılamalarda “Uyuşturucuya Hayır”, “Uyuşturucu Ölümdür”, “Esrar Yasası Kaldırılsın”, “Uyuşturucu Özgürlük Değil, Ölümdür” gibi sloganlar kullanıldı.

Halkın Hukuk Bürosu: Delilsiz ve hukuksuz bir şekilde tutuklanan Av. Seda Şaraldı ve Av. Betül Vangölü Kozağaçlı’nın bugün görülecek mahkemesinin ilk duruşmasına katılım çağrısı yaptı.

Yapılan açıklamada “Av. Seda Şaraldı ve Av. Betül Vangölü Kozağaçlı serbest bırakılsın, demek, savunmaya özgürlük istemek için tüm meslektaşlarımızı 2 Ekim Çarşamba günü saat 13: 30’da İstanbul 26 ACM ’ye çağırıyoruz.
TUTSAK AVUKATLARA ÖZGÜRLÜK! SAVUNMA SUSTURULAMAZ” ifadelerine yer verildi…

2 Ekim Haberleri ile karşınızdaydık. Yarın günün haberleri ile tekrar karşınızda olacağız. Tüm halkımıza umut dolu günler diliyoruz…

Sosyal ağlarda paylaşın